MEER OVER ONS

VERHALEN VAN MEDEWERKERS


Over werken bij Teylingereind is oneindig veel te vertellen. En dat doen we graag. Want we zijn trots op wat we doen en wie we zijn. Benieuwd wat we zoal zeggen? Check hieronder de video's en interviews met Anita, Kees, Pascal, Jean-Nayra en vele andere medewerkers.

MARILEEN ZOEKT MENSEN MET EEN KOEL HOOFD EN EEN WARM HART


Forensisch Centrum Teylingereind is op zoek naar nieuwe collega’s. Veel nieuwe collega’s. En dat voelt best raar in een tijd waarin de wereld op zijn kop staat door het Coronavirus en de minister-president iedereen oproept om zoveel mogelijk thuis te blijven. Waarom is Teylingereind dan toch op zoek? Marileen van Vredenburch, manager HR, vertelt.


‘Begin dit jaar kregen we van de minister de vraag of we vier groepen en een paviljoen wilden openen. Daar hoefden we niet lang over na te denken. Naast het gebouw waar we nu in werken, staat een ander, nieuw gebouw waar ruimte is om uit te kunnen breiden. Er moet nog wel het een en ander verbouwd worden en er komt nog een groot hek en een muur omheen, maar dan zouden we daar die groepen kunnen openen. Tenminste… als we genoeg mensen hebben om die groepen te gaan draaien. Dus daar zijn we nu naar op zoek.’ [Lees meer]

Rijkstraatweg 24  |  2171 AL Sassenheim  |  071 305 55 19  |  hr@teylingereind.nl  |  www.teylingereind.nl