EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Planner (twee, a 18 uur per week)

“Het is een uitdaging om alle wensen samen te brengen tot een kloppend rooster waar iedereen tevreden mee is, elke dag weer.” – Roos, pedagogisch medewerker en planner

Wie zijn wij?

Bij Forensisch Centrum Teylingereind werken we met jongeren die een straf hebben gekregen van de rechter. Sommige jongens zijn er een paar weken, anderen een aantal jaar. Wij voeren de straf uit, maar we doen meer. We geven onderwijs en training, bieden werktrajecten en waar nodig zorg en behandeling.

Wij willen namelijk dat het verblijf van een jongere zinvol is. Dat hij leert en groeit. Dat doen we samen met de jongere, zijn familie en omgeving en een aantal organisaties buiten Teylingereind. Zo wordt de kans dat hij terugvalt in crimineel gedrag kleiner.

Wie ben jij?

Een planner(18 uur, twee vacatures)

Wij zoeken twee planners voor elk 18 uur per week, verdeeld over de ochtenden van vijf dagen. Jullie werken nauw samen en vervangen elkaar als dat nodig is.  

Jij staat stevig in je schoenen, maar kunt je ook verplaatsen in die van een ander. Bent streng als het moet en los waar het kan. Je snapt dat de wereld groter is dan onze muren, maar weet dat het wel nu hier moet gebeuren.

Wat ga je doen?

Je gaat een belangrijke rol spelen in onze nieuwe vorm van roosteren. Vanaf dit jaar maken de medewerkers hun roosters zelf. Ze geven aan wanneer ze kunnen werken in plaats van wanneer ze vrij willen zijn.

Dit proces ga jij faciliteren en coördineren. Je helpt medewerkers problemen op te lossen die in het rooster ontstaan voordat het rooster definitief gemaakt wordt.  Ook tijdens het lopende rooster faciliteer jij in het oplossen van ad hoc problemen. Je bent daarom de spil van de organisatie en een aanspreekpunt voor roostervragen van medewerkers, de adviseur Opleiding & Ontwikkeling en de teamleiders. In deze functie val je rechtstreeks onder de manager primair proces (MT lid).

Puzzelen is een groot onderdeel van het werk. Elk stukje van het rooster moet in elkaar passen en met gaten in het rooster neem jij, net als bij een puzzel, geen genoegen. Je kunt dus tegen tijdsdruk, want er zijn strakke deadlines voor het rooster.  

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde MBO4-opleiding
  • Ervaring met plannen en roosteren, softwarematig ben jij erg sterk
  • Een sociaal karakter, waarmee je de medewerkers kunt bereiken
  • Overtuigingskracht en klantvriendelijkheid
  • Kennis van OWS: het roosterprogramma kent geen geheimen voor jou
  • Een enorme drang om puzzels op te lossen!

Wat bieden wij?

  • Een salaris in schaal 6, tussen de € 2.136,- en € 3.036,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur)
  • Een jaarcontract. Klikt het van beide kanten? Dan krijg je binnen twee jaar een vast contract
  • Fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering en tegemoetkoming ziektekosten
  • Trainingen en opleidingen

Interesse?

Solliciteer door ons digitale sollicitatieformulier in te vullen vóór woensdag 19 februari 2020. Heb je nog vragen? Bel dan met Els Sprinkhuizen of Mariska Broertjes van HR op 071 305 55 19.

Zet maandag 24 februari en woensdag 26 februari vast in je agenda, want dan voeren we gesprekken met de kandidaten die we uitnodigen.

Wij werken met de NVP sollicitatiecode. Daarnaast doen we voor iedereen die bij ons solliciteert een antecedentenonderzoek. We kijken dan of je een strafblad hebt. Ook vragen we referenties van vorige werkgevers op. Soms hoort een assessment ook bij de sollicitatieprocedure. Dat laten we je dan natuurlijk weten.